Предлага ли InMotion шаблони на уебсайтове?

Във всеки хостинг пакет InMotion са включени два безплатни, но мощни създатели на уебсайтове, които могат да бъдат използвани от клиенти за създаване и изграждане на техните уебсайтове. Тези създатели на уебсайтове, а именно Premium Web Builder и PowerWebBuilder, са приложения, които са пълни с функции, които са жизненоважни и полезни в задачата за изграждане на вашия уебсайт. Сред характеристиките на тези създатели на уебсайтове е галерия от стотици безплатни шаблони на уебсайтове, които са готови да бъдат използвани от клиента по всяко време, когато е необходимо.
Но преди да можете да използвате някой от безплатните им шаблони за вашия уебсайт, на първо място, трябва да инсталирате Builder на уебсайтове.


Как мога да инсталирам Premium Web Builder в моя уебсайт?

Всички пакети за хостинг на InMotion са в комплект с безплатно приложение Premium Web Builder; обаче софтуерът не е предварително инсталиран с пакета. Това означава, че преди да можете да го използвате, трябва да го инсталирате в уебсайта си чрез панела за управление на акаунта на AMP.
За да инсталирате своя Premium Web Builder, всичко, което трябва да направите, е да следвате няколко прости стъпки.

 •  Първата стъпка е да влезете в своя панел за управление на акаунти (AMP);
 •  След като влезете, щракнете върху връзката „Инсталиране на популярен софтуер“;
 •  На следващата страница превъртете надолу и след това изберете „Инсталиране на Premium Web Builder“, като щракнете върху нея;
 •  След това щракнете върху раздела „Заявка за създаване на уебсайт“ и след това въведете името на домейна, където искате да инсталирате Premium Web Builder, и след това щракнете върху „Напред“;
 •  Ако инсталирате първия си акаунт в Premium Web Builder, трябва да проверите и потвърдите информацията, преди да щракнете върху бутона „Изпращане“. Ако обаче инсталирате допълнителен акаунт за уеб строител, трябва да платите сумата от 12 долара на домейн годишно за допълнителния лиценз.
 •  Щракването върху бутона „Изпращане“ стартира процеса на инсталиране и трябва да имате инсталиран Premium Web Builder във вашия домейн за няколко секунди. Изчакайте съобщението за потвърждение на инсталацията и след това, веднага щом го получите, можете да използвате страницата, за да влезете в Premium Builder на уебсайта, като щракнете върху връзката за вход и започнете да изграждате свой собствен уебсайт.

Мога ли да избера всеки шаблон за всички уеб сайтове, които създавам?

Като собственик на уебсайта с инсталиран Web Builder или Premium Web Builder или PowerWebBuilder, имате право да изберете и да използвате някой от повече от 500 безплатни шаблона, които могат да бъдат намерени в галерията на Web Builder. Важно е обаче да запомните, че трябва да изберете подходящия шаблон, който да пасва добре и да отговаря на типа на уебсайта, който изграждате, и услугите и продуктите, които предлага уебсайтът ви.

Какви насоки трябва да спазвам при избора на шаблони на уебсайтове?

Въпреки че изборът на шаблони за уебсайт е въпрос на ваш вкус и настроение, винаги е полезно за уебсайта ви да има шаблон, който да отговаря добре на вида, услугата и продукта на вашия уеб сайт, както и на вкуса на бъдещите ви посетители на уебсайта..

Първата насока при избора на предпочитания от вас шаблон трябва да бъде вида на сайта, който създавате. Обикновено вашето приложение за уеб строител ви помага с тази задача. След като стартирате процеса на изграждане, като щракнете върху бутона Старт, ще имате възможност да изберете кой тип сайт искате да изградите, независимо дали е обикновен уебсайт, фотогалерия или блог. След като изборът бъде избран, Строителят ще използва информацията и препоръчва няколко страници с функции и функционални предварителни настройки, които може да искате за вашия сайт. Ако не сте сигурни или не харесвате представените опции, можете просто да изберете една и след това да я промените по-късно. След като направите предпочитания избор, щракнете върху бутона Next, който се намира в долната дясна част на страницата.
За да изберете шаблон, трябва да отидете на страницата Дизайн, като кликнете върху бутона Дизайн, разположен в горната дясна лента с инструменти. На страницата Дизайн ще намерите редица шаблони, които са персонализируеми. Всъщност има три различни начина за търсене на шаблони:

 •  Единият е чрез Тип Категория, където можете да изберете шаблони, които съответстват на категорията, която можете да намерите в падащото меню;
 •  Второ е чрез метода на търсене, където търсите шаблони, използвайки ключови думи за определени типове шаблони; и
 •  Чрез ръчно сърфиране през шаблоните на страница, което може да отнеме време, но може да бъде по-ефективно.
 • След като сте в състояние да изберете предпочитания от вас шаблон, просто го изберете, като щракнете върху него.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map