Преглед на GoDaddy

Така че в момента мислите за GoDaddy като опция за вашия доставчик на уеб хостинг услуги.


Може би дори се надявате, че използвайки услугата на GoDaddy, ще имате също толкова късмет, колкото Walter в Superbowl 2013 Commercial на GoDaddy, където той целуна Bar Rafaeli hahaha …

Поне с останалите функции на GoDaddy, можете да имате много реалистични и положителни очаквания – просто не че един.

В крайна сметка GoDaddy е услуга, която практикува да предоставя на своите клиенти атрактивен уеб хостинг с множество възможности. Той е изключително ефективен за хора, които са начинаещи или опитни професионалисти в уебсайтове.

За да сте сигурни, че вземате правилното решение относно нуждите си от уеб хостинг, по-долу е преглед на GoDaddy и какво можете да очаквате, когато използвате тази услуга.

GoDaddy и уеб хостинг – индустриален играч

GoDaddy е виден играч в уеб хостинг индустрията. През годините той успя да събере над 13 милиона клиенти благодарение на постоянната си грижа за клиентите и разширения си регистратор на имена на домейни. Онези, които се присъединят към GoDaddy, могат да очакват много функции, но най-вече висококачественият уеб хостинг на справедлива цена е най-приложим.

Как работи уеб хостингът на GoDaddy

За да определите дали уеб хостинг услугата е съвместима с вашия уебсайт, е важно да разберете как работи дадена услуга. След като закупите хостинг план с GoDaddy, след това вашият уебсайт се съхранява на техния сервиз в уникален DNS. DNS сървърът позволява на хората по целия свят да имат достъп до вашия уебсайт и да го преглеждат. След като уредите предварителните изисквания, може да вземете предвид и вида на уеб хостинг пакета, който използвате. Пакетите, които GoDaddy предлага, ще бъдат достъпни по-подробно по-долу.

Имайте предвид, че тези, които се интересуват от закупуване на уеб хостинг чрез GoDaddy, са длъжни да използват Linux или Windows хостинг. И двете системи са добри, просто изборът, който направите, зависи от целта на вашия уебсайт. Всичко в всичко, една от основните характеристики на GoDaddy е, че той ви осигурява постоянно качество на услугите и поддръжка на клиенти през целия процес. Ако има проблем, можете да се свържете с техния персонал и да получите отговор на въпросите си почти веднага.

Опции на таблото за управление

Използването на уеб хостинг услуга не винаги е лесно. Някои услуги имат объркващ контролен панел и табло, което прави цялото ви преживяване много по-разочароващо необходимото. За щастие, GoDaddy се стреми да ви донесе изключително функционални функции, когато става въпрос за контролния панел.

GoDaddy използва cPanel версия 11.40.1, която е много проста за използване.

Всичко се базира на визуален контекст, така че само като разгледате панела, ще можете да намерите точно това, което търсите. Освен това панелът е достъпен за всички потребители, независимо от техния план.

Важно е да се спомене обаче, че макар всички да имат на разположение контролния панел, не всеки план има всички разширени функции, които са достъпни за другите на контролния панел. Например, Икономическият план има много по-малко функции от плана за премии.

Единственият недостатък по отношение на контролния панел е, че може да отнеме известно време, за да се появят функциите на контролния ви панел, ако направите промени. Обикновено стандартната времева рамка е 24 часа.

Сигурна система

GoDaddy е една от най-високо оценените компании по отношение на сигурността. Освен това, за разлика от други сървъри за уеб хостинг, GoDaddy не разкрива икономическия план от основни функции за сигурност, само защото е на най-основното ниво.

Тези, които са част от икономическия план, могат да очакват откриване на спам за имейл акаунти и откриване на черупки. С тези функции и други, ако имате премиум акаунт, можете да се чувствате сигурни, че уебсайтът ви е на сигурен и управляем хост.

Много приятелски с WordPress

Тези дни милиони хора се обръщат към WordPress за разработването на своя уебсайт. GoDaddy разпознава това и се опитва да улесни прехода за вас, ако имате акаунт в WordPress.

Тези с WordPress акаунти ще установят, че GoDaddy осигурява автоматично инсталиране на програмата. Когато инсталирате програмата, също така ще установите, че всички необходими функции за защита са неточни.

Следователно в края на деня това означава по-малко работа за вас и по-лесно време за създаване на вашия WordPress сайт чрез уеб хостинг сървъра на GoDaddy.

Изключително рядко престой

Времето за престой е сериозно притеснение за повечето собственици на уебсайтове, особено когато става въпрос за избора на уеб хостинг услуги, които не са запознати с.

Що се отнася до GoDaddy, не е нужно да се притеснявате от време на престой, тъй като с тази уеб хостинг услуга уебсайтът ви ще е онлайн 99,9% от времето, гарантирано от тях.

Еднопроцентната разлика се дължи на злополуки и други непредвидими проблеми, които могат да възникнат. Но като цяло GoDaddy е точно там с най-добрите услуги.

Планът за ценообразуване

Време е да поговорите ценообразуването, но ще ви хареса това, което ще прочетете – така че продължете.

Икономическият план (4.99 $ / месец.)

Икономическият план е идеален за хората, които тепърва започват работа по отношение на стартирането на собствен уебсайт. С икономическия план можете да изградите 1 уебсайт и да получите 100 GB хранилище, неограничена честотна лента, 100 имейл адреси, безплатен домейн с годишен план и опцията да се регистрирате за архивиране и възстановяване на сайта, което е платена опция.

Делукс план (5.99 $ / месец.)

С луксозния план вие имате на разположение неограничени уебсайтове, място за съхранение, честотна лента и 500 имейл адреси. Този план се предлага и с безплатен домейн, когато купувате годишен план. И накрая, има и резервно копие и възстановяване на сайта, ако изберете опцията за плащане.

Краен план (7.99 $ / месец.)

И накрая, крайният план е изключително обширен. С този план имате неограничен уебсайт, съхранение, честотна лента, 1000 имейл адреси, безплатен домейн с годишен план, архивиране на сайта и възстановяване като платена опция, 2X обработка и захранване с Linux и cPanel, Premium DNS, 1-годишен SSL и сертификат за осигуряване на клиентски данни и увеличаване на класирането при търсене.

Планът по ваш избор ще зависи от вашите нужди. Крайните планове се използват по-широко за бизнес цели и лица, които разглеждат предприемаческата страна на дизайна и управлението на уебсайтове.

резюме

Като цяло GoDaddy е отличен вариант както за тези, които стартират, така и които имат голям опит в разработването на уебсайтове. Когато се свежда до него, GoDaddy предлага на клиентите първокласно уеб хостинг изживяване с малко проблеми и постоянна поддръжка на клиентите, когато е необходимо.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map