Преглед на уеб хостинг на Pickaweb

Pickaweb разполага с всичко необходимо за успех онлайн. Те ви предоставят множество функции от кутията, които се харесват както на професионалистите, така и на любителите и на всичко това изключителни нива на подкрепа. Разберете повече за PickaWeb в нашия пълен преглед.


Pickaweb уеб хостинг
непрекъсната работа
980
SPEED
951
ПОДДЪРЖА
962
ЦЕНА
943
ХАРАКТЕРИСТИКА
975
GREEN
979
ИНОВАТИВНИ
964

Pickaweb е основана през 1999 г. с една цел: да направи бърза, надеждна и достъпна уеб хостинг услуга. Pickaweb е водеща Великобритания / всичките им сървъри са разположени в център за данни в Лондон / уеб хостинг компания, предлагаща отлични решения за хостинг на уебсайтове.

Бърз, надежден и достъпен хостинг – Тяхната уеб хостинг мрежа се базира на бързите и надеждни операционни системи Linux и Unix. Pickaweb инвестира много в най-новата облачна инфраструктура с висока наличност Твърди устройства (SSD) за допълнителна скорост и надеждност. Те използват само оборудване Enterprise Grade. Техните сървъри са пълни с RAM памет и са много мощни и издръжливи. Лондонският център на Pickaweb в Лондон гарантира непрекъсната работа на мрежата от 99,9%, но реалният ъптайм за последния месец беше 100%.

Светкавично бързо – Pickaweb настроиха сървърите си с конфигуриран софтуер LiteSpeed, което означава по-бързо време за зареждане на вашия уебсайт. LiteSpeed ​​Web Server използва по-малко процесор и памет от Apache и това използване остава предвидимо дори при скокове на трафика или DDoS атаки. За да разберете по-добре защо е скоростта на вашата хостинг компания толкова важно, можете да проверите нашата инфография.

Инсталирайте 100s от най-популярните инструменти като WordPress, PrestaShop, Joomla, Magento, Drupal и много други.

Сигурност – физическата охрана започва на предната порта, целият сайт е защитен от периметър с височина 3 метра и се следи от IP CCTV от акредитиран персонал за охрана 24x7x365. Виртуалната сигурност е много важна за Pickaweb, така че те често актуализират ядрото на сървъра, контролния панел, apache, PHP, MySQL, Exim и др. Те също така предоставят защитна стена и услуга за филтриране на спам.

Защо обичаме Pickaweb

Pickaweb сървърите са напълно архивирани с помощта на софтуер r1soft. Те правят редовни дневни, седмични и месечни резервни копия, за да бъдат допълнително сигурни. По принцип вашите данни са безопасни с Pickaweb.

Характеристика – дори най-евтиният споделен хостинг на Pickaweb оферти е пълен с всички жизненоважни функции, за да управлявате вашия сайт – Лесен за използване контролен панел / cPanel /, инсталиране с 1 щракване, като WordPress, PrestaShop, Joomla, Magento, Drupal и т.н., Anti Spam , Безплатна миграция на уебсайтове, Създател на уебсайтове, Dreamweaver & FTP, Премиум поддръжка и Пълна 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Изключителни нива на поддръжка – Pickaweb осигурява 24×7 поддръжка по телефона, чат на живо и имейл. Всеки член на екипа е напълно обучен да знае компанията и услугите отвътре и отвън, владее английски език и притежава отлични технически умения.

Защо обичаме Pickaweb

На практика няма време за чакане в чата и телефона, вие получавате една от най-добрите поддръжка на пазара!

Не на последно място, ние взехме предвид потребителски отзиви от един от най-добрите сайтове за преглед – TRUSTPILOT и е 9.8 / 10 от повече от 150 отзива.

ПОСЕЩЕНИЕ Pickaweb лого И ВЗЕМЕТЕ НАШАТА ОТСТЪПКА

Технически

 • 99,9% гаранция за ненавременна работа
 • Безплатна настройка; прехвърляне
 • Безплатни 1 Щракнете върху Инсталиране на приложения
 • Лесен за използване сайт Builder
 • cPanel & FTP достъп
 • Нови бързи сървъри с отлична производителност
 • Съвременният датацентър в Лондон
 • Използване на 10K SAS твърди дискове
 • SSD хостинг
 • Планът за хостинг на бюджет не ви позволява да използвате MySQL Бази данни

поддържа

 • 24/7 Техническа поддръжка
 • 24/7 линия за поддръжка във Великобритания
 • Безплатна миграция на уебсайтове
 • 24/7 Чат на живо и поддръжка по телефона
 • Без време за чакане по чат и телефон
 • Богата база знания
 • Видео уроци
 • Не намерихме никакви

Ценообразуване

 • Гъвкави планове
 • Бюджетният план започва от 2,49 £ / месец.
 • 30 дни връщане на парите
 • Трябва да закупите Starter Plan /$3.99/mo./, тъй като бюджетният план не предлага MySQL Бази данни

Изпълнение на уеб хост

Резултати от теста на Pickaweb

Първият и вероятно най-важният инструмент е Тест за пинг:

Ping ви позволява да тествате достъпността на хост и да измервате времето за обратно пътуване за съобщения, изпратени от първоначалния хост до целевия компютър.

Резултатите от чек-хоста показват супер бърз пинг от Обединеното кралство – по-малко от 1ms!

Резултати от теста на Pickaweb

Pingdom тест за скорост на изпълнение от техния амстердамски сървър.

Както можете да видите, уебсайтът на WordPress, който е напълно функционален от години, се зарежда с 97% по-бързо от другите тествани сайтове с 93/100 степен на ефективност.

Времето за зареждане на уебсайта беше 493ms.

Резултати от теста на Pickaweb

Стрес тест от LoadImpact помага да се определи способността за работа с определено количество потребители (товар) на вашия уебсайт. Целта е да видите как ще се представи уебсайтът ви, когато е подложен както на очаквано, така и на стресиращо количество натоварване.

Дори и при 25 потребители, които разглеждат нашия уебсайт, времето за зареждане е равно (по-малко от 3 секунди) за всички тях.

Това са някои много добри индикации.

Можете също да разгледате другите уеб хостинг компании, прегледи и сравнение тук.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map