SiteBuilder.com преглед


Изглежда SiteBuilder.com ви предоставя безплатно изграждане на уебсайт с плъзгане и пускане.

“Безплатно”…

Хм, нека да останем на секунда! SiteBuilder е правилната компания, с която да отидете?

Нека разберем…

Забележка: Преди да прегледаме SiteBuilder, искам да разкрия две неща за вас:

 1. SiteBuilder.com е точно същият създател на уебсайт, използван от WebsiteBuilder.com.
 2. Те ви позволяват да направите много много ограничен, основен уебсайт безплатно, и те някак никел и ви измамят за всякакви допълнителни функции извън това. Например, ако искате онлайн магазин, трябва да надстроите до техния най-висок план при $ 20 / месец.
 3. Аз лично винаги съветвам приятелите и клиентите си НЕ да използват ВСИЧКИ конструктори на уебсайтове. Това е така, защото ако създадете сайт на тяхната платформа, той не може да бъде преместен на друго място, ако някога се наложи в бъдеще. Препоръчвам ви да използвате WordPress за всяка добра уеб хостинг услуга (вижте списъка ми с най-високо оценени уеб хостове на достъпни цени за 2017 г.) като BlueHost, HostGator или iPage.

Така че сега знаете как наистина се чувствам …

Моят пълен преглед на SiteBuilder.com е по-долу, толкова безпристрастен, колкото бих могъл да успея да го направя:

Три стъпки, за да направите своя уебсайт

Изграждането на уебсайт за създаване на уебсайт предприема три лесни стъпки. След като посетите уебсайта, процесът е следният:

 • Изберете име на домейн: SiteBuilder изисква да изберете име на домейн за вашия нов уебсайт. Името на домейна е напълно безплатно, което е положителна характеристика, ако се опитвате да останете на бюджет.
 • Изберете шаблон: Разгледайте шаблон и изберете такъв, който отговаря на вашите нужди.
 • Стартирайте сайта: Доста самостоятелно обясняваща стъпка и лесна за постигане на това.

Като цяло при оценката на процеса на изграждане на собствен уебсайт в SiteBuilder процесът като цяло е изключително лесен и работи особено добре за хора, които са нови в процеса на изграждане на уебсайт..

Хубави и професионални шаблони: Хиляди предварително направени опции или персонализиран дизайн

Има много важни компоненти за вашия уебсайт, но един компонент, който прави най-силно впечатление, е оформлението и дизайна на уебсайта. В резултат на това, когато избирате дизайн за вашия уебсайт, искате да можете да избирате от много опции. За щастие, SiteBuilder ви предлага хиляди предварително направени шаблони. Шаблоните са категоризирани по стил и оформление. Освен това, ако не можете да намерите предварително направено оформление, което да отговаря на вашите нужди, тогава SiteBuilder предлага на потребителите възможността да поръчат персонализиран шаблон.

Опцията да поръчате персонализиран шаблон от услуга за изграждане на уебсайт не е често срещана, така че тази функция е може би една от най-обещаващите досега. Имайки възможност да поръчате персонализиран уебсайт, можете да имате сайт, проектиран точно както искате. Освен това, като имате възможност да поръчате потребителски уебсайт, също така ви позволява допълнително да разделите вашия сайт освен препълнения.

Името на домейна и имейл: безплатно

Друга чудесна функция на SiteBuilder е, че домейнът и съответният имейл са напълно безплатни. Обикновено имената на домейни работят по няколко долара на месец, но като изберете безплатна опция, можете да спестите парите и да ги инвестирате в област на вашия уебсайт, която наистина се нуждае от повече фокус. Що се отнася до имейла, той не само е безплатен, но също така имате възможността да изберете такъв, който искате за вашия собствен сайт. Като имате имейл на място, ще можете да опростявате всички имейли на уебсайта си до имейла, който сте посочили за вашия сайт. Това прави процеса на изграждане и организиране на уебсайт много по-лесен.

Въпреки че първоначалният домейн е безплатен, ако решите, че искате повече имена на домейни, ще трябва да ги закупите чрез SiteBuilder.

Рекламни кредити: малко безплатно

Рекламните кредити се използват за маркетингови кампании Pay Per Click (PPC). Целта на рекламните кредити е привличането на потребители към вашия уеб сайт чрез реклами. Рекламите обикновено са чрез Google Adwords, Microsoft AdCenter и Google AdWords.

SiteBuilder също предлага на своите потребители 300 долара безплатен рекламен кредит. Следователно, регистрирайки се в SiteBuilder, можете не само да стартирате и стартирате уебсайт за нула време, но и можете да започнете безплатно да рекламирате. Това е чудесна възможност да гарантирате, че уебсайтът ви е видим, точно когато го стартирате.

SEO инструменти: Подобрете видимостта на вашия сайт

Когато изграждате уебсайт, една от най-важните характеристики в услугата за изграждане на уебсайт е възможността да видите кой посещава вашия уебсайт, колко посетители има, откъде идват тези посетители и върху кои реклами се кликва, за да достигнете до уебсайт. За да ви помогне да прецените ефективността на вашия уебсайт, SiteBuilder разполага и с редица SEO инструменти. С инструментите за SEO можете да наблюдавате вашия сайт и да го избутвате до върха на резултатите от търсачките.

Добре ли е за електронна търговия / продажба онлайн?

SiteBuilder също е съвместим с електронната търговия, което означава, че можете лесно да настроите уебсайта си и да започнете магазин, като продавате продуктите си онлайн.

Системата също така ви позволява да приемате поръчки, да получавате плащания и да следите изпълняваните поръчки.

Честно казано, бих препоръчал Shopify за това, тъй като Shopify е с ръка най-добрата платформа за електронна търговия.

Характеристики на поддръжката: Основите

По отношение на функциите за поддръжка, SiteBuilder предлага на потребителите основите. Например уебсайтът предлага техническа поддръжка, поддръжка за фактуриране и комуникации по имейл. Ако имате спешен проблем, може да изпаднете в проблем, тъй като SiteBuilder не приема телефонни обаждания от потребители.

НЕ е наистина безплатно. Freemium прилича повече.

Въпреки че SiteBuilder предлага много безплатни функции, първоначалната начална страница може да бъде подвеждаща, тъй като не споменава, че има функции, които няма да получите, освен ако не решите да платите за тях. Например, ако търсите да внедрите допълнителни сайтове на SiteBuilder, ще трябва да платите за тях. Структурата е следната: 50 допълнителни сайта работят с $ 50 / месец., 100 допълнителни сайта работят $ 10 / месец., А 500 допълнителни сайта работят $ 25 / месец.

В допълнение, ако искате да надстроите вашите услуги и функции, има четири възможности:

 • Лично: За 8,99 долара на месец получавате име на домейн и 375 долара безплатни рекламни кредити. Освен това вашият уебсайт ще бъде напълно без реклами.
 • Pro: За 7,68 $ на месец получавате име на домейн, 375 долара безплатни рекламни кредити, без реклами и настройка на имейл.
 • Premium: За $ 11.98 / мес. Получавате същите функции като споменатите по-горе, а в допълнение получавате набор от SEO инструменти и приоритетна поддръжка.
 • е-търговия: За 18,45 щ.д. / месец получавате горните функции и в допълнение възможност за отваряне на магазин за електронна търговия с всички необходими функции.

По отношение на структурата на ценообразуването резултатите са смесени. Със сигурност има други услуги за изграждане на уебсайтове в мрежата, които ви предоставят повече функции, за по-малко пари. В допълнение, SiteBuilder изглежда крие факта, че някои от техните функции или определени възможности в рамките на тези функции са само за плащане на клиенти. Ако не друго, платежната система прави услугата малко ненадеждна. За повечето хора една от най-важните характеристики е прозрачността и изглежда, че SiteBuilder липсва в тази област.

Сравнение на пакета

персоналенпрофесионалистPremiumЕ-търговия
Цена $ 8.99 / месец $ 7.68 / месец $ 11.98 / месец $ 18.45 / месец
Име на домейн Безплатно за живота Безплатно за живота Безплатно за живота Безплатно за живота
Гарантирано връщане на парите
1000+ шаблона на уебсайтове
Инструмент за създаване на уебсайтове
Няма реклами на уебсайтове
Безплатен имейл
SEO инструменти
Приоритетна поддръжка
Магазин за електронна търговия

Присъдата: Обещаваща платформа, подведена от никел и оразмеряване на функции

Като цяло SiteBuilder е обещаваща платформа. Той има основните и необходими характеристики на услугата за изграждане на уебсайт, функциите са лесни за използване и той е структуриран по начин, който ви позволява да стартирате уебсайт за няколко минути. От друга страна, един от най-важните проблеми на тази услуга за изграждане на уебсайтове е, че липсва прозрачност по отношение на цените и пълните налични услуги. Просто знайте, че ако искате да получите определени надстройки, ще трябва да платите за тях.

Освен това, ако сте професионалист и сте добре запознати с процеса на изграждане на уебсайтове, тогава SiteBuilder може да не е най-добрият вариант за вас. В интернет има десетки други услуги, които ви предоставят повече възможности за по-добра цена. Освен това функциите за поддръжка на Sitebuilder не са толкова удобни за потребителите като другите. Ето защо, ако наистина се занимавате с професионално начинание, тогава може да се нуждаете от услуга за изграждане на уебсайт, която може да ви осигури повече подкрепа.

И накрая, по отношение на уникалността си, Sitebuilder също липсва в тази област. Повечето от това, което Sitebuilder предоставя е напълно стандартно, като единствената особеност е възможността да се изгради персонализиран уебсайт. В резултат на това, ако търсите уникална, разнообразна и разнообразна услуга, която може да ви предостави по-интересни услуги и възможности, тогава може да искате да изберете нещо друго. Като цяло, тази услуга за изграждане на уебсайт е добър създател на уебсайтове за начинаещи и отговаря на очакванията по отношение на най-простите възможности там.

ПРЕПОРЪЧВА ЗА ВАС: Помислете за истински хост като HostGator. Ето защо …

 • Техните уеб хостинг планове са по-достъпни от SiteBuilder
 • Предлага се опция за месечно плащане, така че не е нужно да купувате година или повече предварително
 • Не са договори. Отказ по всяко време.
 • Без ограничения за функции.
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Платформи като SiteBuilder ви принуждават да останете с тях или да загубите вашия сайт. С истински уеб хост като HostGator можете да преместите вашия сайт към друг уеб хост, ако някога искате да го направите в бъдеще.
 • cPanel контролен панел с автоматична настройка на уебсайта на WordPress.
 • Помолих HostGator за талон, който да помогне на нашите посетители на WHPG, и те доставиха! Можете да използвате промо код BUILDPATH в HostGator, за да получите 60% отстъпка от вашия хостинг..

…Какво?? WordPress? Да, използвайки безплатен плъгин, наречен SiteOrigin Page Builder (отваря видеоклипа на YouTube в нов раздел), можете да създадете страхотен уебсайт в WordPress, като използвате лесен интерфейс за плъзгане и пускане, подобно на създателя на уебсайт. Всъщност, преди да купите някой хостинг или създател на уебсайтове, горещо ви препоръчвам да гледате видео с ръководството по-долу, което ви показва как да направите уебсайт с WordPress, стъпка по стъпка! ��

Кажете ми дали имате някакви въпроси относно SiteBuilder или SiteBuilder срещу HostGator; и не се колебайте да оставите преглед по-долу, в който подробно описвате опита си като клиент на SiteBuilder.

Наздраве,

конте
WHPG

4.5 Обща класация
SiteBuilder: Не се препоръчва

Обещаваща платформа, която се пропуска поради липса на прозрачност в цените и това, което всъщност получавате спрямо това, което ще бъдете помолени да платите, когато имате нужда от това. Освен това, ако изградите сайт тук, сте останали с тях за цял живот. Препоръчвам ви да отидете с добър cPanel уеб хост като BlueHost или HostGator. Можете също да отидете тук, за да сравните доставчиците на хостинг услуги на cPanel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map