WooCommerce хостинг – Какво трябва да разберете?


Woocommerce хостинг

Може би сте виждали много уеб хостинг компании, предлагащи специализирани уеб хостинг на WooCommerce. В това ръководство ще знаете всичко, което трябва да знаете за хостинг на WooCommerce, както и някои основни точки, които ще ви помогнат да изберете специализиран план за WooCommerce. Преди да се задълбочим в хостинг на WooCommerce, важно е да знаем какво е WooCommerce.

Какво е WooCommerce?

Wocommerce

WooCommerce преобразува вашия уебсайт WordPress в напълно зареден онлайн магазин за няколко клика. И това е изборът на почти всички собственици на уебсайтове за електронна търговия, било то стартиране с много малко продукти или уебсайт на дребно с повече продукти. И това, което прави този плъгин още по-популярен е, че това е плъгин от Automattic, компанията-майка на WordPress.

WooCommerce популярен плъгин за електронна търговия с отворен код за WordPress захранва повече от 40% от онлайн магазините и проправи пътя на стартиращите фирми и предприемачите да стартират бизнеса си онлайн, без да се налага да изгарят дълбока дупка в джоба си. И не е изненада, че WooCommerce е признат за най-добрата безплатна приставка за WordPress.

Освен да продавате физически стоки, можете да продавате и цифрови продукти като електронни книги, поточни медии, лицензни ключове и т.н. И няма ограничение за броя на продуктите, които можете да добавите към вашия уебсайт. Но има вероятност избраният от вас доставчик на уеб хостинг да ограничи броя на добавените от вас продукти. Нека поговорим повече за това по-късно.

Как да превърнете уебсайт на WordPress в уебсайта на WooCommerce?

Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите и инсталирате приставката WooCommerce на уебсайта си на WordPress. И само за няколко кликвания, уебсайтът ви на WordPress ще бъде трансформиран в пълнофункционален уебсайт за електронна търговия или онлайн магазин.

WooCommerce се предлага и с най-добрите опции за управление на инвентара в клас. Предлагат се и различни шлюзове за плащания, които да извършват плащанията по сигурен начин. С WooCommerce получавате пълен контрол върху вашите данни.

И за WooCommerce има няколко разширения, които можете да използвате, за да добавите още функции към вашия онлайн магазин. Тези разширения могат да бъдат изтеглени и инсталирани от WordPress.Org библиотека или от сайта за разработчици WooCommerce.

Можете да персонализирате вашия уебсайт WooCommerce до най-малкия елемент от вашия уебсайт, тъй като WooCommerce фино се интегрира с всички функции, които вече съществуват в уебсайта на WordPress. И вашият уебсайт на WordPress ще бъде напълно мащабируем с приставката WooCommerce. Следователно не е нужно да мислите два пъти за превключване на уебсайта си WordPress в уебсайт на WooCommerce.

Можете да създадете купони и отстъпки за продуктите по ваш избор и също така да получите страхотна система за управление на пратката. Можете лесно да получите отзивите от клиентите. И още една страхотна и въздействаща функция, която се предлага с WooCommerce, са вградените инструменти за анализи и SEO. Вече няма да се налага да разчитате само на други SEO инструменти, за да се класирате по-високо и да подобрите видимостта на вашия уебсайт и неговите продукти.

Защо е необходим хостинг на WooCommerce?

WooCommerce работи на WordPress и ще трябва да намерите хостинг от доставчик на уеб хостинг, за да хоствате уебсайта си за електронна търговия. Да, има опция за закупуване на хостинг от WordPress. Но няма да получите специализиран хостинг на WooCommerce от WordPress.

Заедно с уеб хостинга ще ви трябва и име на домейн. И SSL сертификатът е задължителен, ако искате да имате възможност за онлайн плащания в уебсайта си и да направите уебсайта си по-сигурен. Има различни опции за уеб хостинг, от които можете да избирате, ако искате да хоствате нормален уебсайт. И много доставчици на уеб хостинг услуги предлагат специализиран хостинг на WordPress за хостинг на уебсайтове на WordPress.

Но за да се възползвате максимално от функциите и възможностите на WooCommerce, силно препоръчваме да продължите WooCommerce хостинг. Този тип хостинг може да обработва уебсайт на WooCommerce извън кутията и вие ще се ръководите от експерти на WooCommerce, ако ви бъде предоставена специализирана поддръжка за клиенти на WooCommerce. Но винаги е по-добре да бъдете подпомагани от хора с задълбочени познания за WooCommerce и с експертния опит за решаване на проблемите, свързани с уебсайтовете на WooCommerce.

А що се отнася до сигурността, WooCommerce не е най-добрият на пазара. И уебсайтът за електронна търговия трябва да бъде много банков, що се отнася до сигурността. Защото там се съхраняват информация за потребителите и важни данни като данни за кредитна карта и други. И не бихте искали да объркате транзакциите, случващи се над вашия уебсайт. Решение за този недостатък на WooCommerce би било закупуването на WooCommerce хостинг от сигурен доставчик на уеб хостинг.

Активирайте SSL сертификата, за да добавите допълнителна сигурност към уебсайта си за електронна търговия за извършване на транзакции. Следователно, купете тази допълнителна SSL функция заедно с вашия хостинг план. Няма да искате вашите посетители, които може да са и вашите потенциални клиенти, в крайна сметка да посетят уебсайт, който не е наличен. Ето защо сравнете различни доставчици на уеб хостинг услуги и се уверете, че сте избрали този с най-висока продължителност на доставката.

Когато купувате споделен хостинг, вместо да купувате хостинг на WooCommerce, получавате ограничено количество място за съхранение и честотна лента. И се надявам, че все още помните казаното по-рано, че WooCommerce ви позволява да добавяте неограничен брой продукти към вашия уебсайт. А шансовете са много по-малки, че ще ви бъдат предоставени достатъчно ресурси, за да допълвате опцията „неограничен“, предлагана с WooCommerce, ако купувате традиционен споделен хостинг. Закупуването на хостинг на WooCommerce ще ви осигури нерегламентирана честотна лента, огромно дисково пространство, имейл акаунти и повече освен обичайните хостинг функции.

Уебсайтът WooCommerce означава уебсайт за електронна търговия. И когато говорим за уебсайта за електронна търговия, всичко, за което можем да мислим, е изобилие от продукти, изображения на продукти, други подробности и още много други. А в уебсайта за електронна търговия превключването между страници се случва по-често от това на традиционните уебсайтове за блогове. Следователно, скоростта и ефективността на вашия уебсайт е фактор, на който никога не трябва да пропускате да обърнете внимание. И тъй като вече знаете ефектите на уеб сайта с бавно зареждане, не забравяйте да изберете доставчик на бърз уеб хостинг.

Кой е най-добрият хостинг доставчик на WooCommerce?

След като разбрах за всички тези ключови моменти за WooCommerce хостинг, един въпрос, който може да ти е в главата, трябва ли да премина към WooCommerce хостинг? Нека ви изясня нещата.

Има уебсайтове за електронна търговия, които се използват за продажба само на много малко продукти. Например, автор има своя уебсайт, за да продаде двете книги, които е написал. В такива случаи хостингът на WooCommerce няма да бъде необходимост. Такъв уебсайт може да работи добре с споделен хостинг план на WordPress. Но ако целта на вашия уебсайт е да продава повече продукти и ако сигурността и производителността са вашите основни приоритети, тогава трябва да преминете към хостинг на WooCommerce.

Нещата могат да станат малко сложни, когато имате много възможности да избирате и не сте съвсем сигурни кой е най-добрият доставчик на WooCommerce хостинг за вашия уебсайт WooCommerce. И сега, когато знаете всичко за хостинга на WooCommerce, сега е време да изберете уеб хостинг, готов за WooCommerce.

Затова сме изброили топ 5 доставчици на уеб хостинг услуги, които предоставят хостинг на WooCommerce, който може да обработва уебсайт на WooCommerce извън кутията.

Bluehost

Bluehost най-добрият хостинг за Woocommerce

Bluehost е един от лидерите на пазара и е класиран №1 за нуждите на уеб хостинга на малкия бизнес. И забележимо перо в капачката на Bluehost е това, което официално се препоръчва от WordPress и WooCommerce. Те също са от най-надеждните доставчици на уеб хостинг, когато става въпрос за поддръжка на клиенти, тъй като те предоставят 24/7 експертна поддръжка.

Bluehost WooCommerce хостинг започва от $ 6,95 / месец, стигайки до $ 12,95 на месец. Ще ви бъде осигурен защитен шлюз за плащания за извършване на всички онлайн транзакции на вашия уебсайт. Bluehost WooCommerce хостинг идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Освен това получавате безплатни, напълно адаптивни теми. Освен това получавате помощ от експерт по WooCommerce по телефона, който ви позволява да настроите вашия магазин WooCommerce в рамките на два часа.

HostSoch

Hostsoch Евтин хостинг на Woocommerce

HostSoch е една от най-актуалните уеб хостинг компании в Индия. HostSoch е известен с надеждността и най-добрия уеб хостинг на много достъпни цени. Това също е една от най-високо оценените уеб хостинг компании, що се отнася до скоростта на хостинг, продължителността и поддръжката. HostSoch WooCommerce Хостинг плановете започват само от рупии 99 / месец. Цените стигат до рупии 329 / мес. Можете да изберете един от четирите пакета, а именно Starter, Advanced, Business и Pro. Получавате 99,9% гаранция за продължаване, безплатна защита от Cloudflare и високоефективни сървъри.

Можете да получите своите ръце на Free Domain name, ако купувате уеб хостинг от HostSoch. Освен това получавате безплатен SSL сертификат, за да направите уебсайтовете си по-сигурни. Денонощната специализирана поддръжка винаги е на ваше разположение, което със сигурност ще подобри вашето хостинг изживяване.

Hostinger

Хостинг хостинг планове за Woocommerce

Хостингер осигурява най-добрите хостинг услуги на WooCommerce за превъзходната ефективност на вашия уебсайт WooCommerce. Плановете за уеб хостинг хостингер идват с 30 дни гаранция за връщане на парите. Хостингър е водещ уеб хостинг индустрията по целия свят и е известен като най-добрият, що се отнася до качеството на хостинг услугата. Те разполагат с експертен екип, който е посветен да ви обслужва 24/7. Цените на WooCommerce хостинг започват от най-ниски колкото рупии 45 / мес., Стигайки до рупии 189 / мес. Можете също така да получите безплатно име на домейн с хостинг премията и бизнес уеб хостинг планове.

HostPapa

Hostpapa Woocommerce хостинг доставчик

HostPapa е един от водещите уеб хостинг доставчици, когато става въпрос за повишена скорост и производителност. Това също е един от най-класираните доставчици на уеб хостинг услуги. Те позволиха на много малки предприятия да оставят отпечатък в интернет със своята услуга за съотношение цена-качество. Те имат разумен ценови диапазон за своите уеб хостинг планове WooCommerce, които започват от рупии 199 / мес. върви по целия път до рупии 699 / мес. Ценовият диапазон е индикация за гъвкавостта в ценообразуването и характеристиките на техните планове. За да направите вашата уеб хостинг услуга WooCommerce сигурна и сигурна, те имат вградени функции за сигурност и наблюдение. Ще ви бъде осигурена и експертна поддръжка на живо, когато ви е необходима, денонощно.

A2hosting

A2hosting Woocommerce хост

Чистата скорост е това, с което A2 хостинг е известен. Те също предлагат до 20X по-бърз сървър. Следователно, несъмнено може да се очаква първокласно изпълнение от хостинг сървърите на A2. Освен това получавате предимството на ненадмината поддръжка 24/7/365 от „Guru Crew“, който е екип от приятелски настроени и експерти. A2 хостингът също идва с гаранция за връщане на пари по всяко време. A2 хостинг плановете за WooCommerce започват от рупии 269.28 / мес., Стигайки до рупии 824.36 / месец. Планът с най-висока цена ще ви закупи напълно оптимизиран и управляван уеб хостинг, който е идеален за мащабни уеб сайтове на WooCommerce.

заключение

Въпреки че хостингът на WooCommerce може да ви струва незначително повече от обикновения уеб хостинг, предимствата и възможностите, предлагани от WooCommerce, оправдават цената на премията. Следователно WooCommerce хостинг наистина си струва да опитате. Ако искате да започнете без излишни и да започнете да продавате продуктите си веднага, WooCommerce хостинг е това, което трябва да изберете без съмнение. Много уеб хостинг доставчици предоставят хостинг на WooCommerce, вариращ от основен споделен план до по-предварително напълно управляван, посветен хостинг. Трябва да изберете своя според изискванията на вашия уебсайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map