Wix преглед


10 Общи отзива


AVG. ПОТРЕБИТЕЛ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН

Характеристика

поддържа

производителност

Ценообразуване

Разпродажба на флаш хостингер

Цени, планове и функции на Wix – 2020 г.

Основните характеристики

 • Лесен безплатен инструмент за създаване на уебсайтове
 • 500+ атрактивни готови шаблона
 • Premuim планове за потребителски домейн
 • Дизайн на уебсайтове за приятелски отговори
 • Онлайн магазин – функции
 • Предварителна поддръжка на клиенти
 • 14 дневна гаранция за връщане на парите

Преглед на компанията

Колко добър е строителят на уебсайтове на Wix?

С правилния конструктор на уебсайтове можете да създадете всякакъв вид уебсайт и вие’Ще стигна до уебсайта по ваш избор. Wix.com е светът’s най-големият уебсайт строител. Основавайки се през 2006 г., той има над 110 милиона потребители по целия свят. Започнала като обикновена платформа за изграждане на уебсайтове с влачене и пускане, сега е много усъвършенствана и подобрена. Той е много полезен за хора без напреднали технически умения или каквото и да е кодиране. Wix е такъв създател на уебсайт, който ще ви помогне да създадете своя уебсайт, без да нарушавате пот, независимо дали сте’ти си само начинаещ или професионалист.

С Wix има два начина да създадете уебсайта си: Позволете на Wix Artificial Design Intelligence да направи вашия уебсайт за вас или да проектира изцяло според вашия вкус с Wix Editor. След това има Wix код, чрез който можете да добавите разширена функционалност към вашия уеб сайт по всяко време.

Как да създадете уебсайт за минути с Wix?

Първо, ти’Ще бъдете попитани за вида на вашия уебсайт’търсите да създадете.

вид създаване на уебсайт в wix

И тогава вие’Ще ви бъдат зададени още няколко въпроса, така че уебсайтът да може да бъде персонализиран според вашите нужди.
Тогава ще видите следните опции.

как да създадете своя уебсайт в wix

Wix Editor:

Пълната свобода на дизайна е това, което Wix ви обещава с Wix Editor. Можете да започнете с празна страница или да изберете всеки шаблон от колекцията от шаблони, в които има над 500 дизайнерски шаблона. Можете да добавяте видео фонове, паралакс, анимация и други, без да се притеснявате за никакъв код.

Wix Изкуствен дизайн Интелигентност

Въз основа на вашите отговори на някои въпроси, Wix ADI незабавно ще изгради уебсайта за вас. Следователно с Wix ADI създаването на уебсайт е само въпрос на няколко кликвания. Той ще получи вашия готов уебсайт с целия текст и изображения, които са необходими, за да направите уебсайта си готов за разгръщане.

Можете да изберете всеки от Wix’s две създатели на уебсайтове.

Как да създадете уебсайт с Wix Editor?

Ако решите да използвате Wix Editor за изграждане на уебсайта си, всичко, което трябва да направите като процес на настройка, е да изберете всеки шаблон по ваш избор, който да отговаря на вашия уебсайт’s нужди.

изберете шаблон в wix

Веднъж ти’След като изберете шаблона, вашият уебсайт ще се генерира според избрания от вас шаблон и след това вие’Ще бъде изпратен до редактора, който ви дава пълна свобода да редактирате вашия уебсайт.

С помощта на този редактор можете допълнително да персонализирате вашия уебсайт. Можете да активирате или деактивирате всяка от функциите с помощта на редактора.

Как да създадете уебсайт с Wix ADI?

Ако изберете Wix ADI, ще ви бъдат зададени няколко въпроса и след това въз основа на вашия принос Wix ADI ще използва изкуствен интелект, за да избере уникална комбинация от стилове и структури от милиарди комбинации.

Например, ако изберете онлайн магазин в първата стъпка, по-нататък ще бъдете помолени да бъдете по-конкретни относно какъв вид онлайн магазин’опитвате се да създадете:

И на вас ще ви бъдат зададени още няколко въпроса, за да може да бъде по-прецизен.

И трябва да изберете характеристиката по ваш избор. Можете също така да изберете да пропуснете тези методи и последната стъпка е мястото, където трябва да изберете типа стил, който обичате.

И темата за вашия сайт е готова, добре персонализирана според вашия вкус.

Wix код

Използвайки Wix код, можете да добавите допълнително съдържание по ваш избор към вашия уебсайт с всички дизайнерски характеристики на Wix Editor. Wix код е наистина полезен при създаването на персонализирани уеб приложения и надеждни уебсайтове. Wix Code ви дава привилегията да създавате свои собствени колекции от бази данни, можете да добавяте персонализирани форми. И всичко, което правите, е SEO съвместимо.

Безплатен ли е Wix?

След като видите всички тези добри неща, написани за Wix, може да получите въпрос, питащ Wix ли е свободен? Wix е безплатен. Можете да получите много опции безплатно. Но имате привилегията да изберете Wix Premium, където можете да се възползвате от безплатен хостинг, връзка с домейн, безплатен домейн за 1 година, Google Analytics, поддръжка на Premium, 500MB + съхранение. Можете да преминете към Premium, като харчите ₹ 70 / месец. Има и 14-дневна гаранция за връщане на парите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map