Costul confidențialității domeniului SiteGround (revizuire 2020): merită meritat? Am nevoie?

�� Care este SiteGround Domain Protection Protection?

Informații WHOIS neprotejate fără protecție împotriva suplimentului de protecție a confidențialității domeniului SiteGround

Când înregistrați un nume de domeniu cu SiteGround, procesul include dezvăluirea dvs. informație privată precum Numele dumneavoastră, Abordare, E-mail, Număr de telefon, etc la dumneavoastră Registrator de domenii (SiteGround în acest caz). Însă ar trebui să știți că, odată ce ați terminat procesul de înregistrare a numelui de domeniu cu SiteGround, informațiile dvs. de contact personale devin disponibile aproape imediat pentru publicul larg (prin intermediul Baza de date Whois).


Cu toate acestea, puteți totuși să opriți acest lucru (daca este nevoie) prin utilizarea funcției de protecție a confidențialității domeniului SiteGround cunoscută sub numele de Domeniu ID Protect. Acest serviciu suplimentar de domeniu plătit opțional oferit de SiteGround asigură păstrarea tuturor informațiilor dvs. de contact Privat și nu sunt dezvăluite către document Publicul larg.

Price Preț de protecție a confidențialității domeniului SiteGround: merită să cumpărați servicii suplimentare de la SiteGround?

Protecția confidențialității SiteGround a domeniului vs fără confidențialitate

Cu preț de aproximativ 1 USD pe lună (12 dolari anual) pentru funcția suplimentară de protecție a confidențialității domeniului SiteGround, veți avea liniște cu privire la Înregistrarea domeniilor SiteGround. Cu toate acestea, prețul de reînnoire a serviciului lor de confidențialitate a domeniului este puțin mai mare, deoarece v-ar costa 2 USD pe lună (24 USD pe an).

�� Am nevoie de protecția confidențialității domeniului SiteGround?

Depinde în totalitate dacă doriți ca informațiile dvs. personale să fie puse la dispoziție pe un site web unde alții le pot căuta oricând sau nu? Mulți oameni nu se deranjează cu adevărat să aleagă Protecția confidențialității domeniului (Domeniu ID Protect) opțiune oferită de SiteGround pur și simplu pentru că poate nu i-au dat de gândit până în prezent. De fapt, este posibil să nu fi fost conștienți de faptul că este o problemă serioasă. Cu toate acestea, v-am informat deja cu privire la această problemă chiar în avans, așa că acum depinde de dvs. pentru a alege cea mai bună!

RĂSPUNS SCURT
Este un DA dacă …
Ești preocupat de confidențialitatea ta!
E NU dacă …
Aveți un buget restrâns și aveți, de asemenea, opțiunea de a cumpăra acest serviciu suplimentar de la SiteGround oricând și în viitor.

�� Cum ascund informațiile mele personale cu numele meu de domeniu înregistrate pe Site Site din baza de date WHOIS?

Utilizatorii SiteGround își pot proteja datele personale cu serviciul suplimentar de protecție a confidențialității domeniului, numit Domeniu ID Protect folosit pentru a proteja confidențialitatea numelui dvs. de domeniu înregistrat la acestea.

Puteți cumpăra această caracteristică în timp ce vă înscrieți cu SiteGround în perioada în care achiziționați atât numele dvs. de domeniu, cât și gazduirea sau puteți comanda, de asemenea, mai târziu. Accesați site-ul SiteGround Zona utilizatorului »Adăugare servicii» Confidențialitate domeniu

Dacă domeniul dvs. înregistrat pe SiteGround este deținut de o persoană fizică, toate datele personale referitoare la proprietar vor fi ascunse. Prin urmare, numai informațiile referitoare la data de înregistrare / expirare a numelui de domeniu va fi vizibil.

Și dacă domeniul înregistrat SiteGround este deținut nu de o persoană fizică, ci de Companie, apoi Organizare câmp va primi vizibil public în informațiile WHOIS întrucât e-mailul, numărul de telefon, adresa etc. vor fi în continuare ascunse.

�� Cum să gestionați (editați și protejați) informațiile WHOIS ale domeniului dvs. SiteGround?

Răspundem la această întrebare subdivizând-o în 2 subiecte diferite pentru a explica în mod clar procesul de editare și administrare a domeniului Protecției confidențialității de pe SiteGround:

1. Editarea informațiilor dvs. de domeniu administrativ

Dacă numele dvs. de domeniu este înregistrat de SiteGround, puteți edita toate informațiile administrative cu ușurință de pe SiteGround Zona de utilizator »Conturile mele» Gestionați (opțiune situată lângă numele de domeniu preferat).

Acum puteți să vă editați detalii de contact pentru nume de domeniu.

Dacă numele dvs. de domeniu nu este înregistrat de SiteGround, atunci puteți contacta Registratorul dvs. de domeniu și puteți solicita modificări de informații WHOIS (dacă există).

2. Gestionarea informațiilor privind confidențialitatea domeniului dvs.

Cand vine vorba de .com, .net sau oricare altul extensii generice de nivel superior, serviciul de protecție a confidențialității domeniului trebuie comandat suplimentar. Prin activarea acestui serviciu suplimentar, datele dvs. personale vor fi înlocuite în întregime cu informațiile registratorului SiteGround. Aceasta este o caracteristică puternică care reduce spamul, previne furtul de identitate și recoltarea prin e-mail.

Dacă această caracteristică este disponibilă pentru extensia de nume de domeniu, veți putea vedea un buton numit Adăugare protecție ID în SiteGround Zona de utilizator »Conturile mele» Domenii

Care TLD-uri permit caracteristica de protejare a ID-ului de domeniu SiteGround?

Funcția de protecție a domeniului de identitate SiteGround poate fi achiziționată pentru TLD cu scop general popular precum .com, .net, .org, .info, .biz, .Nume, .cc, .televizor, .pe mine si asa mai departe. Cu toate acestea, această caracteristică opțională a înregistrării de domeniu SiteGround nu se aplică tuturor extensiilor de nume de domeniu, în special a TLD-uri din țară (ccTLDs) precum .ne, .Regatul Unit, co.au, .CA, .nl si asa mai departe.

De ce unele extensii de nume de domeniu nu permit înregistrarea domeniului privat?

Cele mai multe dintre Extensii de domeniu bazate pe țări (ccTLDs) nu permite utilizarea funcției de protecție a confidențialității domeniului sau Protecția domeniului de identificare a domeniului SiteGround. Fiecare ccTLD are propria Politica registrului și ei nu permit înregistrare nume de domeniu proxy asta împiedică Registrul să afișeze date exacte. Prin urmare, pentru a respecta astfel de restricții, SiteGround nu furnizează serviciul de identificare a domeniului de identitate cu toate extensiile de nume de domeniu disponibile.

Pot folosi Protecția de identificare a domeniului SiteGround cu domenii .uk?

Nu, Funcția de protecție a ID-ului de domeniu SiteGround nu este disponibilă pentru nume de domeniu .uk.

De ce nu pot vedea informațiile despre domeniul meu .ca înregistrat pe SiteGround?

Conform celor mai recente Politica CIRA, orice modificare a informațiilor whois pentru domeniul dvs. .ca este vizibilă numai în căutările WHOIS specifice ale registratorului. Schimbarea detaliilor WHOIS nu poate fi efectuată mai des decât 60 de zile și acesta este motivul pentru care toate informațiile dvs. de contact nu vor fi vizibile (pe motoarele de căutare WHOIS la nivel mondial).

Funcția de protecție a confidențialității domeniului este gratuită pentru clienții SiteGround care dețin un domeniu .it?

Regulamentul european privind protecția datelor care este aplicabil din 25 mai 2018) a impus că serviciul de protecție a confidențialității domeniului (Domeniu de protecție a domeniului) este disponibil GRATUIT pentru toți clienții SiteGround care au înregistrat / transferat un domeniu .it cu / către aceștia.

Sper că ghidul nostru este SiteGround Domain Protection Protection Review (2020): Aveți nevoie și merită costul? v-a fost de ajutor în a afla dacă ar trebui să accesați această funcție suplimentară de domeniu plătită din site-ul de hosting Web SiteGround sau să-i dați un salt și să o cumpărați undeva mai târziu. Pentru ajutor suplimentar privind interogările referitoare la Domeniul SiteGround, contactați serviciul de asistență 24 × 7.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map