Thjeshtoni praninë tuaj online me WordPress: Markë dhe marketing

 1. 1. Thjeshtoni praninë tuaj online me WordPress: Hosting
 2. 2. Thjeshtoni praninë tuaj online me WordPress: Temat, Plugins, Produktet dhe Shërbimet
 3. 3. Thjeshtoni praninë tuaj online me WordPress: Themelimi i biznesit tuaj
 4. 4. Leximi aktual: Thjeshtoni praninë tuaj online me WordPress: Markë dhe marketing

Do biznes ka nevojë për shumë kujdes dhe energji në mënyrë që të japë rezultate pozitive financiare dhe profesionale. Para se të filloni të përdorni bojë dhe furça, kuptoni se çfarë jeni për të dhe çfarë përfaqësoni, cili është misioni juaj dhe si do ta bëni botën një vend më të mirë. Këto do të jenë temat që krijojnë strukturën e biznesit tuaj. Procesi i vetë-realizimit nuk përfundon kurrë, faqja juaj e internetit e WordPress do të rritet, ju do të fitoni më shumë tërheqje, më shumë lexues dhe përpjekjet tuaja për markim dhe marketing do të ndryshojnë.


Befasi markën tuaj

Para se ta lejoni botën të shikojë ngjyrat tuaja, ju mund të dëshironi të provoni markën dhe biznesin tuaj dhe të keni një provë provuese. Gjatë asaj periudhe, duhet të pyesni veten: “isfarë është ajo që dua të pres?” Dhe gjithashtu flisni me miqtë dhe familjen tuaj për tiparet tuaja të markës, logos dhe planit të biznesit tuaj.

Gjithçka është marketing; produktin tuaj, përmbajtjen tuaj, manifestin e biznesit tuaj, markën tuaj, cilësinë tuaj të punës, mbështetjen e klientit që ju ofroni…

Nga një grup i tillë i përzier i testuesve, ju do të jeni në gjendje të nxjerrni përfundime mbi kursin e ardhshëm që duhet të merrni në procesin e markimit të mëtejshëm vizual. Pasi të keni analizuar komentet, do të keni më shumë mjete për të punuar me të. Shikoni komentet si një reagim që merrni për gjithçka që krijoni dhe jini falënderues që keni udhëzimet për t’u përmirësuar.

Prania Online përmes Branding

Marka është gjithashtu kultura juaj e biznesit dhe ideja juaj për të kontribuar në botë. Një etiketë për të cilën ju zgjidhni është diçka që gjithmonë do të ndjekë produktin tuaj dhe markën tuaj gjatë gjithë karrierës tuaj. Duhet të jetë konciz dhe tërheqës. Nëse shkruani një blog, dhe ju duhet, etiketa duhet të tregojë përfitimin kryesor të leximit të tij.

Krijimi i markës origjinale nënkupton fillimin e një modeli të qëndrueshëm dhe krijues që do të shërbejë si holl përpara se audienca juaj e synuar të hyjë në botën e punës tuaj krijuese. Kur instinkti në zorrën tuaj ju thotë se keni gjënë e duhur, atëherë do të miqësoheni me markën tuaj dhe do të jeni gati për faza të tjera të fuqizimit të biznesit tuaj në WordPress.

Arritja e audiencës përmes kanaleve sociale

WordPress është një platformë e shkëlqyeshme për fillimin e produkteve ose shërbimeve tuaja. Në mënyrë që të lëshoni punën tuaj, duhet të investoni në komunikim. Nëse produktet tuaja janë të destinuara për tregun e internetit, ju sigurisht që do të komunikoni kryesisht në internet, por edhe nëse nuk janë kështu, të keni gjithçka të dokumentuar në internet është një festë për motorët e kërkimit dhe njerëzit që kërkojnë të dinë më shumë rreth asaj që jeni gjithçka dhe si mund të përfitojnë nga bërja biznes me ju.

Media sociale është diçka që çdo biznes duhet ta provojë. Kjo është strategjia më e mesme e rrugës për tërheqjen e vizitorëve në faqen tuaj të internetit, por zakonisht funksionon nëse jeni të përkushtuar. Unë sugjeroj që të përqendroheni në Facebook, Twitter, Google Plus dhe Instagram të shihni se cili ju jep më shumë trafik dhe ta ndiqni atë.

Audienca në internet është bërë goxha e shumëllojshme dhe ju duhet të dini se çfarë lloj njerëzish duhet të drejtohen. Përqendrimi në vetëm një nga kanalet kryesore të mediave sociale do të ishte i mjaftueshëm. Për shembull, nëse po filloni një uebfaqe të re të modës së tregtisë elektronike, me siguri do të dëshironi të përqendroheni në imazhet për median tuaj sociale, kështu që duke përdorur Vegla në Instagram për të optimizuar dhe planifikuar postimet tuaja mund të ndihmojë vërtet me praninë tuaj në internet.

Bëni makinat e kërkimit të dinë për ju

Prania Online përmes SEO

Kur jeni duke qëndruar në një vendkalim, ju kushtoni vëmendje disa makinave cilësore ose tërheqëse që kalojnë andej dhe disa të tjera nuk ju tërheq aspak vëmendja. I njëjti proces ndodh në trafikun në internet. Disa site ekzistojnë në errësirë ​​totale dhe askush nuk di për to, ndërsa disa site dhe bloge të tjera tërheqin shumë vizitorë të cilët shpesh bëhen abonentë ose pasues të rregullt.

Blogjet dhe faqet e internetit janë nën mbikëqyrjen e vazhdueshme të motorëve të kërkimit. Në mënyrë që biznesi juaj WordPress të vërehet prej tyre, duhet të ndiqni disa rregulla.

 • Faqet e faqes tuaj të internetit duhet të jenë të dukshme për motorët e kërkimit, në mënyrë që përmbajtja juaj të shfaqet në indekset e tyre
 • Motorët e kërkimit ekzaminojnë faqet tuaja duke përdorur shumë algoritme të ndryshme, marrin shënime për ato faqe që janë rreth tyre dhe i klasifikoni ato, kështu që ju duhet të synoni për përmbajtje me cilësi të lartë

Pasi faqja juaj të indeksohet, përmbajtja është e mundshme të jetë e disponueshme duke e kërkuar atë duke përdorur motorët e kërkimit. Kjo është arsyeja pse ju duhet përmbajtje tekstuale. Për ne, njerëzit, një fotografi vlen mijëra fjalë, por jo aq për motorët e kërkimit.

Për më tepër, për ta bërë faqen tuaj më të përshtatshëm për SEO, ju duhet të përshtatni etiketën tuaj të titullit në motorët e kërkimit. Etiketa e titullit është një element shumë i rëndësishëm, pasi ajo do të shfaqet në faqet e rezultateve dhe në atë mënyrë ose tërheq ose shtyn vizitorët e mundshëm.

Nëse postoni ndonjë fotografi në faqen tuaj të internetit, gjithashtu duhet t’i përshkruani ato, duke përdorur etiketat alt. Kjo etiketë jep një shpjegim të shkurtër për secilën fotografi. Duke bërë kështu, fotot do të indeksohen dhe njihen nga motorët e kërkimit. Përveç kësaj, njerëzit që kanë probleme me dëgjimin do të jenë në gjendje të dëgjojnë se çfarë është në këto foto me ndihmën e lexuesve në ekran.

Përshkrimi meta i faqes ose blogut tuaj është një tipar shumë i rëndësishëm që është i dukshëm në faqet e rezultateve dhe është i përfshirë direkt në normën tuaj të klikimit. Nëse ka fjalë kyçe të rëndësishme për pyetjet e kërkimit, ajo do të tërheqë njerëzit në punën tuaj dhe do të çojë në një shkallë më të lartë të konvertimit.

Ekzistojnë disa gabime të zakonshme të SEO që duhet të përpiqeni t’i shmangni, kështu që kaloni disa minuta shtesë gjatë këtyre dhe sigurohuni që faqja juaj e internetit të indeksohet siç duhet.

Fjalt kyçe për SEO

Prania online përmes Fjalë kyçe

Nëse dëshironi të merrni informacione për fjalët kyçe që njerëzit më së shpeshti i shkruajnë në motorët e kërkimit për të arritur në përmbajtjen tuaj, përdorimi i metrikës së Google Analytics do të ishte një zgjidhje e mirë. Ju nuk jeni të sigurt se si të filloni, atëherë arkëtoni falas Google Analytics për WordPress shtojcë nga Yoast

Pasi ta keni bërë këtë, ju jeni në gjendje të shihni frazat kryesore, kohën e kaluar në faqe të veçanta, klikime, vizitorët që kthehen dhe gjithçka tjetër që tregon se cilat pjesë të faqes tuaj të internetit punojnë dhe cilat jo. Ju gjithashtu mund të krijoni një strategji të marketingut të përmbajtjes, bazuar në përmbajtjen që bën më së miri.

Gjithashtu, kjo do t’ju lejojë të kaloni nëpër të gjithë përmbajtjen e faqeve tuaja në internet dhe të shënoni frazat dhe fjalët më të rëndësishme që mund të jenë të dobishme për audiencën tuaj dhe krijimin e përmbajtjes në të ardhmen.

Përveç kësaj, ju mund të përdorni Vegla për Fjalë kyçe Google AdWords për të përcaktuar se cilat fjalë kyçe janë më të rëndësishme për përmbajtjen tuaj dhe njerëzit që e kërkojnë atë. Ky mjet do të bëjë një kërkim të plotë dhe do të dalë me zgjedhjet më të mira të fjalëve. Këtu, në WPExplorer, ne kemi një udhëzues të shkëlqyeshëm për kërkimin e fjalëve, prandaj ju lutemi kontrolloni.

Konteksti i SEO po ndryshon vazhdimisht, por nuk duhet të harxhoni shumë kohë ose përpjekje për të ndjekur këto ndryshime në mënyrë që të qëndroni në rrugën e duhur me trendet.

Praktikat më të mira të marketingut

Ekzistojnë dy lloje të përpjekjeve të SEO:

 • Në faqe – ndodh pikërisht atje brenda domenit tuaj, duke prodhuar dhe optimizuar përmbajtjen tuaj
 • Jashtë faqja – nga jashtë, jashtë domenit tuaj përmes ndërtimit të lidhjeve dhe blogjeve të miqve

Prania në internet përmes praktikave më të mira të marketingut

Praktikat më të mira të marketingut janë ato që do të paguajnë në afat të gjatë, kështu që është e rëndësishme të bëni gjithçka që në fillim. Ju nuk doni të shpenzoni kohë për të korrigjuar efektet e algoritmit të Google në faqen tuaj të internetit. Ndiqni gjithmonë praktikat më të mira të WordPress SEO.

Ekziston një e vërtetë e përgjithshme për SEO – asgjë nuk mund të përbëjë mungesë të përmbajtjes.

Nëse dëshironi që puna dhe prania juaj në internet të vlerësohet dhe ndiqet, investoni të gjitha njohuritë dhe aftësitë tuaja në përmbajtje. SEO vjen vetëm si ndihmë për përmbajtjen e një cilësie të shkëlqyeshme për të gjetur rrugën e saj për lexuesit, ndjekësit, udhëheqësit dhe, në fund të fundit, duke paguar klientët .

Përdorueshmëria në internet & SEO

Uebsiti juaj është i zvarritur nga motorët, por është krijuar për njerëzit. Gjithmonë mendoni për njerëzit kur vendosni të zbatoni një ndryshim.

Uebfaqja juaj e WordPress duhet:

 • të jetë i lehtë për të lundruar (zbatimi i një titulli ngjitës është një tipar i mirë)
 • kanë postime dhe faqe të optimizuara për një fjalë kyçe / temë
 • të ketë të paktën faqe me 400 fjalë dhe artikuj më shumë se 600 fjalë me përmbajtje unike, me cilësi të lartë (imazhe, video dhe përmbajtje të tjera vizuale)

Nëse motorët e kërkimit janë në gjendje të zvarritin faqen tuaj të internetit pa ndonjë problem, atëherë njerëzit do të bëjnë. Bëni arkitekturën tuaj të informacionit aq të sheshtë sa të keni mundësi, pa nënndarje dhe kategori të panevojshme. Sa më pak rrëmujë të keni, aq më mirë. Navigimi i thjeshtë dhe përvoja e këndshme e leximit është ajo që i jep asaj përvojë të gëzueshme shfletimi, për të mos përmendur vizitorët dhe klientët që kthehen.

Përfundoj

Branding dhe marketing tërheq fuqinë e tyre nga idetë tuaja. Idetë tuaja japin materiale për përmbajtje cilësore dhe produkte. WordPress përdoret nga individë, kompani, blogerë të mirënjohur dhe gjithashtu u jep një shans shumë njerëzve ambiciozë dhe të ditur të fillojnë idetë e tyre dhe të marrin vlerësimin dhe kënaqësinë financiare për punën e tyre..

Mos u mbështetni vetëm në logon, emrin, marketingun dhe SEO, por zhvilloni veten dhe markën tuaj përmes shfaqjes dhe shkëmbimit të ekspertizës, pasionit dhe ideve tuaja përmes përmbajtjes, produkteve dhe shërbimeve të mahnitshme. Gjithashtu, nëse mendoni se kemi humbur ndonjë gjë, na lini këshillat tuaja më poshtë. Ne do të donim të dëgjonim nga ju!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map