9 най-добрите „лесни“ платформи и сайтове за електронна търговия (2020)

Прегледани най-добрите платформи за електронна търговияИзборът на най-добрата платформа за електронна търговия не е лесна задача.


Пазарът е широк и има много фактори, които трябва да се вземат предвид. Изборът ви има много влияние върху вашия онлайн бизнес, така че е важно е да се обмисли достатъчно, преди да се регистрирате.

За да ви помогнем в това, сравнихме 9-те най-популярни създатели на уебсайтове за електронна търговия. В крайна сметка се надяваме, че сте готови да вземете решение коя платформа е най-подходящата за вас.

Contents

Какво е платформа за електронна търговия и защо трябва да използвате такава?

Първият въпрос е какво е „платформа за електронна търговия“?

Платформата за електронна търговия е част от софтуера, който ви позволява да изградите онлайн магазин и да управлявате бизнес онлайн. Той ви дава инструментите за създаване и управление на вашия сайт, включително продукти и ежедневни операции. Повечето, ако не всички, строителите на електронна търговия използват функции за плъзгане и пускане.

Ето добрата новина – не е нужно да сте уеб разработчик, за да създадете добре изглеждащ онлайн магазин.

Има много различни причини за използване на платформи за електронна търговия, но ето най-важните от тях:

 • Лесно (за начинаещи) – В миналото, ако искате онлайн магазин, трябваше сами да изградите функционалността. По-късно имаше колички за пазаруване, но все пак трябваше да имате умения на програмисти, за да ги интегрирате в своя сайт. Сега имаме плъгини. С платформите за електронна търговия получавате всичко в една ръка и можете да започнете веднага.
 • евтин – Платформите за електронна търговия не са супер скъпи, някои от тях дори не струват нищо. Въпреки че определено имате разходи, когато управлявате онлайн магазин, това е много по-малко от разработването на собствено решение от нулата. Плюс това, колкото повече плащате, толкова повече от бизнеса си обикновено можете да предадете на технически решения.
 • Едно решение подхожда на всички – Особено когато вървите с хоствано решение, вие сте в състояние да пуснете повече части от работата на вашия сайт. Няма нужда да се занимавате с уеб хостинг, сигурност, актуализации и харесвания. Вместо това вие сте в състояние просто да се концентрирате върху разрастването на бизнеса си.
 • Налична поддръжка на клиенти – Освен това, с търговско решение се възползвате от структурата на поддръжката. Решенията с отворен код като WordPress често се ръководят от общността и следователно вие сте зависими от тази общност, за да осигурите подкрепа. Въпреки че това също може да работи много добре – ако имате нужда от помощ в 3 часа сутринта в неделя, е хубаво да имате гаранция, че ще бъде там.

9 най-добри опции за платформа за електронна търговия

Добре, сега, когато имате по-добра представа какво да търсите в платформата за електронна търговия, е време да поговорим за това, което има там. По-нататък ще разгледаме предимствата и недостатъците на някои от най-популярните налични платформи за електронна търговия, тяхната структура на цените и за кого са най-подходящи.

Пълно разкриване: Печелим комисионна всеки път, когато в крайна сметка закупите платформа за електронна търговия чрез нашите препратки към реферала. Това ни помага да управляваме WebsiteSetup като бизнес. Благодаря за подкрепата.

1. Wix магазини – прости, красиви, достъпни

Wix преглед

Wix първоначално е строител на уебсайтове, който ви позволява да създавате уебсайтове чрез влачене и пускане. На всичкото отгоре тя разполага и с функции, които ви позволяват да изградите онлайн магазин.

Плюсове на използването на Wix магазини

Подобно на Shopify, платформата за електронна търговия е лесна за използване и бърза настройка. Не е необходимо кодиране, можете буквално да влачите съдържание навсякъде на вашия сайт с удобния за потребителя редактор.

wix потребителски интерфейс най-добрата платформа за електронна търговия

Хубавото е, че имат над 500 шаблона, специално създадени за онлайн магазини и дори предоставят изображения за запаси, които можете да използвате веднага.

Естествено, Wix предлага пълнофункционална кошница за пазаруване с цялата функционалност, от която се нуждаете. На официалния пазар на приложения има стотици приложения, които допълнително разширяват вашия уебсайт.

Освен това услугата е напълно хоствана, така че няма нужда да се притеснявате за тази част.

Минуси от използването на Wix магазини

Това, което трябва да имате предвид, е, че Wix не е чиста платформа за електронна търговия. На първо място е създател на уебсайт, който също е в състояние да продава неща. Следователно възможностите за електронна търговия могат да бъдат малко основни.

Имайте предвид също, че не можете да промените шаблона на вашия сайт, след като публикувате сайта си, което е голям недостатък.

Ценообразуване

Wix е базирана на абонамента и предлага различни пакети. Платените им планове за електронна търговия са $ 23 – $ 49 / месец. Най-евтиният план за електронна търговия започва от $ 17 / месец.

Цени и планове на Wix

Можете да използвате безплатния им план за тестване на шофирането платформата, но има наистина ограничени възможности и няма опции за електронна търговия.

2. SiteBuilder – най-доброто за начинаещи

Преглед на строител на сайта

SiteBuilder е най-добрият създател на уебсайтове, който прегледахме досега. Сега проучихме нейните опции за електронна търговия, които изглеждат достатъчно прилични. Подобно е на Wix – трябва да получите най-високия план, за да започнете с онлайн магазин.

Плюсове на използването на SiteBuilder

Наистина е лесен за използване. Както I-have-never-saw-a-website-interface-before easy.

Електронна търговия строител на сайтове

Техният интерфейс за плъзгане и пускане е интуитивен, прост и изчерпателен. SiteBuilder има всичко необходимо, за да започнете – домейн, хостинг, инструменти за анализи, SEO и достатъчно инструменти за електронна търговия. Той се предлага с неограничена честотна лента и пространство за съхранение.

Подкрепата им е наистина приятелска и полезна. Свързахме се за секунди и техният агент за поддръжка отдели време да отговори на нашите задълбочени въпроси относно инструментите за електронна търговия. Следователно, дори да се сблъскате с проблеми (което е много съмнително, като се има предвид колко прост е създателят на уебсайта им), ще получите помощ незабавно (от 7:00 до 17:00 часа в Аризона).

Минуси от използването на SiteBuilder

Въпреки че SiteBuilder се предлага със стотици шаблони, само около 100 са подходящи за електронна търговия.

Подобно на Wix, техните възможности за електронна търговия могат да бъдат ограничени за напреднали потребители. Има почти никакви съвременни маркетингови инструменти, опции за плащане и логистични добавки.

Ценообразуване

SiteBuilder има 3 основни планове които всички имат 60% пробна отстъпка за 1 година (след подновяване до редовна цена). За онлайн магазин трябва да се примирите с плана за електронна търговия.

Ценообразуване и планове на строител на сайтове

Често се казва, че получавате това, което плащате. Въпреки че SiteBuilder е малко ограничен, вие определено получавате много повече от това, за което плащате – техните опции са просто много лесни за начинаещи, но в същото време достатъчно изчерпателни, за да се справят с професионалното качество на уебсайта.

Можете да опитате Електронна търговия на SiteBuilder за 14 дни с гаранция за връщане на парите.

3. BigCommerce – най-доброто за малкия бизнес

Лого на BigCommerceBigCommerce предоставя хоствано решение за електронна търговия, както като цялостна платформа на SaaS, така и като пазарска количка за други видове уебсайтове. Той вероятно е най-подобен на Shopify. Двамата често се споменават на един дъх.

Плюсове на използването на BigCommerce

Платформата за електронна търговия се предлага с големи възможности за управление на магазина. Той предлага голям брой инструменти и функции, например промоции, неограничени варианти на продукти, опции за обработка на възвръщаемост, купони и отстъпки. Друг акцент са гъвкавите опции за доставка, които позволяват котировки на живо и изчисляване на тарифите.

преглед на bigcommerce

Освен това BigCommerce се интегрира с Amazon, eBay и социални мрежи. Това ви позволява да продавате в много различни канали за продажба. Тя също има много маркетингови инструменти с много подробни контроли, като пълен контрол над формата на URL.

Множество API помагат да бъде персонализиран и гъвкав. BigCommeerce разполага и с голям магазин за приложения с разширения за всякакви нужди като маркетинг по имейл, автоматизация и промоция на продукти. Освен това получавате над 40 опции за обработка на плащания без такси за транзакции!

bigcommerce шлюзове за плащане най-добрата платформа за електронна търговия

Предимствата се закръгляват от множеството шаблони да избирате, възможността да създадете свой собствен уебсайт и голяма система за поддръжка, която ви помага да подобрите усилията си за електронна търговия.

Минуси от използването на BigCommerce

Традиционно BigCommerce изостава в своите предложения за шаблони. Въпреки че са наваксали, потребителите получават само седем безплатни шаблона за избор. Премиум темите също могат да бъдат малко скъпи. За съжаление, персонализирането на дизайна не винаги е най-удобно за потребителя.

BigCommerce няма родни POS функции, както при други решения и се предлага с ограничение на продажбите по вашия план. Сравнително скъпо е да получите разширени функции, като изоставена спестяваща количка.

Ценообразуване

BigCommerce планове струва между $ 29.95 и $ 249.95. Можете да спестите малко пари от по-високи планове, като плащате годишно. Има и опция за предприятие, но трябва да попитате за това. Освен това темите струват между 145 и 235 долара.

ценообразуване с голяма търговия

Въпреки че всички планове ви дават всичко необходимо, за да започнете, с по-високи опции получавате повече опции като разширена сегментация на клиентите и филтриране на продукти.

Липсата на такси за транзакциите прави BigCommerce по-привлекателен от другите опции в този списък. Използвайте 15-дневния пробен период, за да разберете дали е подходящ за вас.

4. Shopify – най-доброто за бутикови магазини

Shopify преглед

Shopify се превърна в едно от най-известните имена в сферата на електронната търговия. Това е пълнофункционално хоствано решение със стотици хиляди потребители. Имаме и пълна статия за него, ако информацията по-долу не е достатъчна за вас.

Плюсове на използването на Shopify

Търговската платформа е супер лесна за използване и бърза настройка. Просто се регистрирайте с имейл адреса си и можете да започнете да изграждате своя магазин и да продавате веднага. Интуитивният интерфейс също улеснява създаването на продукти и включва SEO функции, като заглавия тагове и мета описания.

добавете продукти в магазин

Shopify предлага десетки безплатни, елегантни теми, оптимизирани за мобилни устройства. Повече са на разположение при покупка. Не се изисква кодиране, за да ги персонализирате, просто използвайте мишката, за да направите промени.

Shopify магазин за теми

Освен това платформата предлага най-добрата поддръжка чрез телефон, имейл, чат на живо и Twitter, които са на разположение 24/7. Това е до подробната документация и онлайн форуми където можете да получите помощ от други потребители.

Shopify също поддържа много шлюзове за плащане на трети страни и има голям пазар на приложения с над хиляда предложения за добавяне на функционалност към вашия сайт с няколко кликвания.

И накрая, те предлагат допълнителни канали за продажби, като ви предоставят софтуера и хардуера за продажба във физически магазини, социални продажби и интегриране с пазари като Amazon.

Против

Един от най-големите недостатъци на Shopify е, че разходите лесно могат да снегнат топка. Освен основната такса, вие плащате за много плъгини, теми и функции. Някои от тях са еднократни плащания, други месечни, други годишни. Плюс това има такси за транзакции, ако не използвате вградената платежна система. Всичко това може да стане малко сложно и трудно да се планира.

Друг недостатък по отношение на персонализирането на вашия сайт е, че Shopify използва свой собствен език за маркиране, наречен “Liquid”. Той се основава на Ruby on Rails и затруднява сами да правите промени, като използвате кодирането.

Ценообразуване

Shopify офертите са различни ценови нива с допълнителни функции в зависимост от това на кой план сте.

пазарувайте най-добрите цени за платформа за електронна търговия

Има и Shopify Lite. Тя ви позволява да продавате в социалните мрежи и да вграждате продукти в собствения си сайт, за да използвате възможностите на пазарската количка. Този план струва $ 9 / месец, което е доста справедливо.

Освен това има Shopify Plus за корпоративни клиенти. Ще трябва да попитате за цените, но слуховете казват, че започва от 1200 долара на месец.

Както споменахме, в допълнение към основната цена, вие плащате за приложения и допълнителни функции. Те наистина обхващат широк диапазон от цени, така че не забравяйте да проучите предварително!

Също така, не забравяйте такси за кредитни карти и транзакции, когато използвате доставчици на плащания на трети страни. Те варират според вашия план.

Shopify предлага 14-дневен пробен период, за да надникне под капака, преди да се ангажира.

5. Волюзия

лого на volusion

Това решение е друга, базирана на облак, хоствана опция за изграждане на онлайн магазин. Тя е от 1999 г. насам и е обработила над 28 милиарда долара продажби през това време.

Плюсове на използването на Volusion

Volusion е конструктор на сайтове с влачене и пускане с редактиране на страници. Той предлага цялостно търсене в сайта, много отзивчиви теми (11 от тях безплатни) и възможността да персонализирате своя собствена.

Освен това той разполага със солидни инструменти за електронна търговия и управление на продукти като богати описания на текстови продукти, опции за естествено изпълнение, опции за абонамент, програми за лоялност и други. Той също така се интегрира с много доставчици на плащания и не идва с такси за транзакции.

Маркетинговите опции включват SEO функции, социални продажби, интеграция на пазара за Amazon и eBay. Имайте предвид, че някои от тях са достъпни само при по-високи планове.

Потребителите получават и 24/7 поддръжка чрез чат на живо и телефон (последният идва с по-висок план). Това е в допълнение към изчерпателна база от знания със статии, ръководства и др.

Минуси от използването на Volusion

За съжаление на Volusion ценова структура е малко объркващо, тъй като те имат ограничение на честотната лента. Ако се изчерпите, трябва да платите за допълнителен трафик. Това може да затрудни планирането напред малко, особено тъй като тяхната честотна лента по подразбиране е сравнително ниска.

Трябва да доплатите за SSL, което е задължително за всеки онлайн магазин. Други конкуренти го предоставят безплатно. Премиум шаблоните за Volusion са малко скъпи.

Също така платформата не предлага възможности за блогове. Можете да включите в менюто само връзки към други сайтове за блогове. Това наистина е недостатък в дигиталния свят, който работи върху маркетинга на съдържанието.

Ценообразуване

Пускането на вашия магазин на Volusion ще ви струва между 29 и 299 долара на месец. Получавате 10% отстъпка, когато плащате годишно. Трябва да се обадите на услугата за промяна в годишен план. При по-скъпи планове получавате повече продукти, честотна лента, по-добра поддръжка и допълнителни функции.

волузионни разходи

Както споменахме, всеки план има ограничение на честотната лента (1, 3, 10 или 35GB). Всеки трафик извън този ще ви струва $ 7 / GB. Това може да набере доста бързо. Вие също не трябва да забравяте за таксите за транзакции на вашия платежен процесор.

Там е и инвестицията в SSL сертификат. Предлаганите от Volusion директно са между 149 и 995 долара. Разбира се, можете да получите и своето безплатно. Плюс това, ако щете премиум тема, трябва да бюджетирате 180 долара за това.

Използвайте 14-дневния безплатен пробен период, за да проверите Volusion.

6. Квадратура

Лого на квадратното пространство

Подобно на Wix, Squarespace също е създател на уебсайт, работещ с влачене и пускане. Те започнаха с акцент върху създаването на визуално привлекателни уебсайтове. Към късното сайтът влага повече енергия в електронната търговия и позволява на потребителите си да продават неща онлайн. Към момента те започват да бъдат пълноценна платформа за електронна търговия.

Плюсове на използването на квадрат

Услугата има прост и интуитивен потребителски интерфейс и е много лесна за начинаещи.

Редактиране на съдържание в квадрата

Шаблоните на уебсайтовете, които предлагат, са елегантни, красиви, излъскани и всички предлагат мобилни отзивчиви възможности. Фокусът върху дизайна също прави Squarespace особено подходящ за продажба на продукти, които изискват висококачествени изображения.

Шаблони за квадратно пространство

Освен това, имате всички стандартни опции като варианти на продукти, управление на запасите, неограничени продукти, купони, доставка, произведения. Платформата също се интегрира с Shipstation.com за изпълнение и има страхотно обслужване на клиенти.

Те предоставят много точки от данни за оптимизиране на вашия сайт и реализации, включително продажби, приходи, източници на трафик и други. Маркетингови инструменти включват SEO настройки, социални медии, блогове и изоставяне на възстановяване на касата. SSL е вграден точно в платформата.

Минуси от използването на квадрат

От страна на недостатъците, Squarespace е малко ограничен в функции. Например, той има ограничени възможности за плащане (само Apple Pay и PayPal) и липсва важни опции за по-сложни магазини и голям брой продукти или вариации.

Освен това, няма пазар за приложения, които да добавят повече функции и функционалност. Способността ви да персонализирате вашия сайт чрез код и маркиране също е много ограничена. Платформата се интегрира само с няколко инструменти и услуги на трети страни.

Ценообразуване

цена на квадратното пространство

Плащате за Squarespace месечно. За да започнете да продавате, трябва да сте поне на бизнес плана, който е 18 долара на месец, ако се таксува годишно, в противен случай 26 долара на месец. Обърнете внимание, че има 3% такса за транзакция при всяка продажба.

Обърнете внимание, че можете да се откажете от последното, ако попаднете на някой от плановете за електронна търговия ($ 26- $ 46 на месец). Освен това получавате допълнителни функции за управление на онлайн магазин като печат на етикети, счетоводство и автоматично възстановяване на изоставени колички.

7. Magento

magento лого

Magento е нещо като WordPress на платформите за електронна търговия. Това е парче софтуер с отворен код, който можете да изтеглите и инсталирате на собствените си сървъри. В същото време той предлага и хоствана облачна версия, подобна на WordPress.com и WordPress.org.

Плюсове на използването на Magento

Като самостоятелно хоствано решение Magento ви дава много контрол. С техническите познания можете да промените почти всичко, което искате по отношение на функционалността и дизайна, както и да изберете вашата собствена сървърна среда.

Ако последното не е чашата ви с чай, облачното издание може да е повече за вас. За целта е необходимо да се свържете с отдела за продажби, за да получите демонстрация.

Който и да отидете, вие се възползвате от дългия списък от функции и опции на Magento. Абонамент за членство, периодични плащания, отстъпки, възможност за настройка на съдържание на потребител са само върхът на айсберга.

Можете да разширите сайта си чрез пазар. Има плъгини и теми за всякакви цели, от поддръжка на клиенти до маркетинг до доставка и оптимизация на сайта.

Пазар Magento

Платформата е силна и по отношение на многоезични уебсайтове. Можете да създадете отделни сайтове за различни езици. Той също има силна общност зад себе си, която непрекъснато подобрява платформата и разработва нови теми и плъгини. Това също означава много поддържа и налични експертни съвети.

Минуси от използването на Magento

За изданието Community важат всички недостатъци на самостоятелно хостваните платформи. Бъдете готови да се грижите за актуализации, сигурност и всичко останало, за да сте сигурни, че вашият магазин работи правилно.

Докато Magento има много функции, следователно може да бъде малко гладен за ресурси. Това ще изисква да инвестирате време и пари за оптимизация.

Освен това платформата е написана на PHP, така че ако искате да направите смислени промени, трябва да имате необходимите котлети или да наемете някой за това. Така или иначе, очаквайте да инвестирате в развитие.

Ако избирате облачната версия, имайте предвид, че тя е направена за Enterprise клиенти и съответно на цената. Повече за това по-долу.

Ценообразуване

Magento Community Edition е първата безплатна платформа за електронна търговия в този списък. Точно така, можете да го изтеглите и използвате, без да плащате и стотинка.

Подобно на много други решения за самостоятелно хостване, той идва с разходи независимо, по-специално за хостинг. Премиум плъгини или шаблони и случайна работа по разработване също могат да бъдат фактори.

Ако не искате да се занимавате с голяма част от горното, има и хостваната версия. Както вече споменахме, не е евтино. Броят, който открихме, беше 18 000 долара / година за лицензиране.

8. OpenCart

opencart лого

Продължаваме темата за платформите за електронна търговия с отворен код. OpenCart е достъпен за изтегляне и инсталиране на вашия собствен сървър. Услугата предлага и облачна версия на своето решение.

Плюсове на използването на OpenCart

Тази платформа за електронна търговия има всичко необходимо за създаване и управление на вашия магазин. Можете да настроите неограничени продукти и категории продукти за цифрови и физически стоки. Той идва с продуктови рецензии и оценки извън портата и поддържа множество валути.

Таблото за управление ви дава преглед на всяка важна точка от данни на вашия магазин и дори можете да изградите и контролирате няколко магазина от един интерфейс.

табло за управление на интерфейса на администратора

Освен това, платформата е много адаптивни хиляди теми и разширения за плъгини. Той също така се интегрира със стотици шлюзове за плащания.

Като самостоятелно хоствано решение той предлага всички предимства на администрирането на вашия сайт на вашия собствен сървър. Голяма мрежа за поддръжка чрез специализирана общност и документацията ви помага в една малка част.

Ако изберете облачната версия, можете да започнете само за минути. Освен това получавате достъп до отделен магазин за теми и приставки и се грижите за всички ваши нужди от хостинг, сигурност и архивиране.

Минуси от използването на OpenCart

Когато имате предимствата сами да хоствате вашия сайт, вие също трябва да се справите с недостатъците. OpenCart не винаги е лесно да се персонализира и добавянето на нови модули може да бъде скъпо.

Освен това, неговите собствени маркетингови функции са доста ограничени. Например възможностите за SEO по подразбиране не са много добри.

Платформата не винаги е известна като най-бързото решение, така че самостоятелно хостваното решение може да не е най-добрият вариант за мащабиране в големи размери.

Ценообразуване

Самият хостван софтуер е безплатен. Имайте предвид, че той идва с обичайните периферни разходи. Освен това може да има разходи за разширения и теми, които добавят средно около 100 долара към вашия бюджет.

Можете също така да изберете версия, хоствана в облак, която струва между 30 и 200 долара на месец – половината, ако плащате за година предварително. Той също така включва безплатен SSL сертификат.

9. Дзен количка

лого на zen cart

Следващият ни претендент е в същата категория като последните две. Той е с отворен код и самостоятелно хостван.

Плюсове на използването на Zen Cart

Тъй като има GPL лиценз и се намира на вашия собствен сървър, Zen Cart също е напълно адаптивен. Подобно на други решения, вие сте в състояние да направите всички промени, които искате дори извън налични разширения. Решението има добра репутация и по отношение на сигурността и мащабируемостта.

Освен това, той предлага много опции за конфигуриране на продукти, включително купони, подаръчни сертификати и множество изображения на продукти. В маркетинговия отдел можете да се възползвате от вградените SEO функции и възможността да изпращате HTML имейли от платформата.

А силна потребителска общност закръгля ползите от Zen Cart.

Минуси от използването на Zen Cart

Сериозен недостатък на това решение за електронна търговия е остарелият потребителски интерфейс както отпред, така и отзад. Имате възможност да промените поне шрифта на вашия сайт. По-малко от интуитивен потребителски интерфейс ще се погрижи грижите за вашия сайт малко по-малко.

Zen Cart може да бъде труден за инсталиране и надграждане. Няма и специална поддръжка, така че потребителите трябва да се грижат за себе си. Екосистемата му е доста малка, така че разширенията и шаблоните са трудни за намиране. Платформата за електронна търговия се предлага само с няколко възможности за плащане.

Ценообразуване

Подобно на други примери от този списък, самият софтуер е безплатен, но трябва да направите бюджет за стартиране и поддържане на архитектурата, включително SSL сертификат. Особено ако нямате умения за уеб разработка, можете да очаквате да наемете помощ и да се наложи да направите бюджет за нея. Разширенията и темите също могат да бъдат част от законопроекта.

Налични типове платформи за електронна търговия

Когато търсите най-добрата платформа за електронна търговия за себе си, трябва да избирате различни видове. Въпреки че има няколко начина за разграничаване на платформите, една от основните разлики е техният вид хостинг.

 • Self-домакин – Това означава, че изтегляте част от софтуера и го инсталирате на вашия собствен сървър. Това ви дава много контрол върху вашия уебсайт. Той също така полага цялата отговорност върху вас да го поддържате безопасно, актуализирано и да правите промени ръчно. Решенията за електронна търговия с отворен код често имат този модел.
 • Предоставен – Алтернатива е да използвате софтуер, който се хоства от някой друг. Решенията на SaaS (софтуер като услуга) са най-типичните примери тук. Предимството: по-малко технически разходи, бързо стартиране, повече начинаещи приятелски настроения. Най-често и повече разходи.
 • смесен – Няколко от опциите по-долу предлагат възможността да включат своите колички за пазаруване в други платформи (например WordPress). Това също се нарича Commerce като услуга (CaaS) и може да бъде жизнеспособна и по-евтина опция.

Разбира се, има и други начини за разграничаване на платформите за електронна търговия. Много от тях зависят от личните ви нужди. Може да искате да помислите:

 • Разходи
 • скалируемост
 • Лесно използване
 • персонализации
 • Поддръжка
 • Опции за търговия
 • Мобилни възможности
 • маркетинг
 • поддържа

Добра идея е, че всъщност разбирате сами какво ви е най-важно. По този начин ще бъде много по-лесно да се премахнат онези опции, които не отговарят на билета.

Коя е най-добрата платформа за електронна търговия за вас?

Самостоятелните платформи за електронна търговия могат да бъдат чудесно решение за стартиране на онлайн магазин. Те предлагат всички необходими функции и специализирана функционалност, за да направят продажбата онлайн успешна.

И все пак изборът на най-добрата платформа за електронна търговия не е лесна задача. Просто има твърде много фактори, които трябва да се вземат предвид и много оферти на пазара. Като знаете предварително какви са вашите нужди и изисквания, го правите по-вероятно да намерите подходящо място от горните 3. Препоръчваме ви Wix, SiteBuilderBigCommerce, и Shopify.

Да се ​​надяваме, че това ръководство ви е помогнало в решението ви. Ако има, какво ще кажете за отстъпка за вашия новооткрит магазин? Все пак няма натиск.

Какъв е вашият личен избор за най-добрата платформа за електронна търговия и защо? Моля, уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map